09
Mei
2012

BEM-Academy: Event Intelligence

Organisatie : Arteveldehogeschool
Locatie Nemrodzaal
Goudstraat 37
9000 Gent
Tijdstip 18:00 - 21:30
Prijs gratis, inschrijven verplicht
Site bemacademy.webnode.nl/

Ben je mee met de allernieuwste eventtrends? De ‘Business Event Management Academy’ van de Arteveldehogeschool helpt je om mee te blijven en nodigt je van harte uit op deze networking avond rond ‘Event Intelligence’ op woensdagavond, 9 mei 2012 vanaf 18h00 te Gent.

De ondertussen reeds 3de editie van de BEM-Academy zal zoals gezegd in het teken staan van van ‘Event Intelligence’.  Dit is de verzamelnaam van alle tools die gebruikt worden om de eventcommunicatie te verbeteren.

Programma

18u00: Onthaal
Registratie en welkomstdrankje verzorgd door Bartenders-on-the-road

18u30: Introductie

18u45: Victor De Vries
Victor is in Nederland bekend in zowel de bedrijfs-, design- als kunstwereld. Door te luisteren naar de behoeften van klanten probeert hij steeds op een creatieve manier een goede oplossing te zoeken voor hun probleem. Bovendien is Victor gespecialiseerd in Augmented Reality en kan hij hierover urenlang vertellen. Hij zal ons dan ook bijbrengen waarom Augmented Reality bijdraagt tot een efficiëntere communicatie!

19u30: Danny Stevens
Danny is CEO van Eventdrive en is dan ook de specialist op het vlak van Event Intelligence! Eventdrive biedt een totaaloplossing voor elk event dankzij tools voor onder andere beheer van websites, communicatie, programma, e-mails, registraties, tafelsettings, badging, ROI enqûetes, foto-albums… Danny Stevens komt vertellen hoe Event Intelligence maar liefst 60% van uw tijd kan besparen en de bezoekerservaring verbetert. En zeg nu zelf, dat willen we toch allemaal!

20u30: Exclusieve Netwerkingborrel!
Netwerking staat centraal tijdens de BEM-Academy. Deze netwerkingborrel is hét moment om nieuwe contacten te leggen en de reeds bestaande contacten te verstevigen.

Meer info en inschrijven op: website BEM-Academy