19
Apr
2012

Gent BC Business Café – Raf Stevens: Hoe bouw ik een sterk verhaal als startende onderneming?

Organisatie : Gent BC
Locatie Theater Scala
Dendermondsesteenweg 163-165
9000 Gent
Google Maps
Tijdstip 17:30-20:00
Prijs Gratis: Werknemers van volgende organisaties en individuele Gent BC-leden
€20 (excl. BTW): niet-leden
Info U heeft een fantastisch idee, een ongelooflijk product dat je graag wil delen met de wereld. Probleem: hoe begin ik hier aan? Raf Stevens gooit alle klassieke marketingstrategieën overboord en komt met een geheel nieuwe manier om je concept aan de man te brengen: storytelling.

Klik hier om te registreren voor dit evenement.

Raf Stevens is gepassioneerd door communicatie. Maar er is meer, hij is de eerste corporate storyteller van ons land. Samen met bedrijven gaat hij op zoek naar eerlijke en authentieke communicatie die gladde verkooppraatjes overstijgt en een publiek dus sterk kan raken.

Na een carrière als radiopiraat in zijn jonge jaren, koos hij voor een opleiding marketing, gevolgd door een master in communicatie. Na dertien jaar als ambitieuze carrièreman door het leven te zijn gegaan, gooide hij het over een andere boeg na een speech van wijlen Steve Jobs. Hij ging deeltijds lesgeven aan een hogeschool en kwam zo opnieuw bij zijn oude liefde terecht: storytelling.

Authenticiteit, daar draait het om voor Raf Stevens. Wat begon als een hobby, is intussen uitgegroeid tot een voltijdse bezigheid. Gedaan met ingewikkelde cijfergegevens en moeilijke presentaties om uw boodschap over te brengen. In zijn lezing komt u aan de hand van eenvoudige technieken te weten hoe u een saaie en feitelijk georiënteerde boodschap omturnt tot een inspirerend verhaal dat mensen raakt en aanzet tot actie.

Registratie

Klik hier om te registreren voor dit evenement.