Back to All Events

Innovatiebeurs

Hengel je naar technologische of economische kennis? Wil je weten of je financiële steun kan krijgen voor de uitwerking van je idee? ... Het Innovatiecentrum en de vele exposanten helpen je graag verder met al je vragen.

Op 13 oktober 2016 nodigt de 6 de editie van de Innovatiebeurs je uit op een Innovatiecruise langs 5 eilanden vol kennis en wetenschap. Experts aan kennisinstellingen en onderzoekscentra stellen hun nieuwste ontwikkelingen en bevindingen voor. Samen met jou overlopen ze hoe je deze innovaties kan gebruiken om jouw onderneming nog beter te maken. Of laat je inspireren door onze Innovatiepioniers, dat zijn ondernemers die al een knap innovatietraject hebben afgelegd en hun ervaringen graag met jou delen.

Ben je geen ondernemer, maar wel op zoek naar kennis en inspiratie? Dan ben ook jij van harte welkom op onze Innovatiecruise! Naast onze uitgebreide beursvloer bieden we ook een gevarieerd programma aan met workshops (voor de opening van de beurs) en keynote-sprekers.

Een plekje op onze Innovatiecruise kan je enkel boeken door in te schrijven via de website www.innovatiebeurs.be.