Back to All Events

Gentrepreneur Launch Party

Beste,

Op 18 oktober wordt het gloednieuwe Gentrepreneur gelanceerd. 

Vanaf die dag is Gentrepreneur - het voormalige Student Ghentrepreneur - hét lanceerplatform voor jonge mensen in en rond Gent die met hun ideeën, talenten en ondernemende dromen de sterren willen bereiken.
 

Daar hoort een feestje bij! Ontdek op 18/10 als eerste onze lokalen in The Foundry en reis door ons aanbod. Ervaar VR, maak cocktails met jonge mixologists en beleef je jeugd opnieuw. Netwerk met inspirerende jonge ondernemers en ervaren experts en ga naar huis met een aanstekelijke dosis bevlogenheid.

Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven
 

Earlier Event: October 14
UGent workshop: 'Smart Textiles'
Later Event: October 19
UGent: 'Opening debate Russia Platform'