Back to All Events

UZ Gent: Fundraising MAFF - HIV ontrafelen


Na 2 succesvolle edities mocht een derde niet ontbreken, dus nodigt HIV Ontrafelen u op 26 november opnieuw uit op haar jaarlijks fundraisingevent! Gastheer Luk Alloo zal u met veel schwung langs een grandioos, Gents getint MAFF-programma loodsen vol Music, Art, Food en Fashion! Wie zich inschrijft, mag zich verwachten aan muziek van Sioen en Radio Candip, kunst van Christofelli, Gentse culinaire verwennerij en een modedéfilé in handen van La Tirette Styling. De avond sluit af met een unieke veiling waarbij de aanwezigen kunnen bieden op kunstwerken, mode-items of zaken die door Bekende Gentenaars geschonken worden. Zowel de opbrengst van de veiling als de inschrijvingen gaan integraal naar onderzoek ter genezing van HIV. Twijfel dus niet en schrijf je hier in om ons onderzoek te steunen

Bezoek onze website voor meer informatie.

Earlier Event: November 25
Digitale strategie: e-commerce & B2B
Later Event: November 27
Dag van de Wetenschap