Back to All Events

Café du Commerce

  • De Punt Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge Belgie (map)

Programma:

16:45 – Bijpraten aan de bar
17:30 – Tips & tricks rond bewust gebruik
            sociale media, door Matthias Dewilde

18:00 – Bijpraten aan de bar
19:50 – Laatste bel
20:00 – Einde

Matthias Dewilde is ex-gameverslaafde en geeft lezingen, workshops & individuele begeleiding in Vlaanderen rond het bewust gebruiken van digitale media. Tal van mensen en bedrijven heeft hij al geleid naar een productiever en meer gebalanceerd online- en offlineleven. Hij is ook auteur van het boek “7 Stappen naar Digitale Vrijheid”.

Matthias vertrekt vanuit zijn eigen ervaringen en gidst ons naar digitale vrijheid. Elke ondernemer, manager, werknemer, ... (iedereen eigenlijk) zal meer innerlijke rust ervaren na het aanhoren en toepassen van zijn tips & tricks. Laat je minder afleiden, krijg meer gedaan en verhoog je productiviteit!

Café du Commerce biedt je maandelijks een moment van ontspanning, een moment om bij te praten met gelijkgestemden, een moment om te luisteren naar getuigenissen van inspirerende sprekers en partners met interessante ideeën over ondernemerschap. De aanwezigen delen hun kennis en inzichten interactief met elkaar. Met een hapje en een drankje verlopen de gesprekken gemoedelijk en gezellig. Netwerken wordt aangenaam in Café du Commerce

Klik hier voor meer informatie.