Back to All Events

VIB-biotechtour


Kom naar de VIB-biotechtour vanaf 6 december in Gent!
Met de VIB-biotechtour tonen we graag hoe VIB-wetenschappers oplossingen zoeken voor de uitdagingen van vandaag.
Zo kan je onze gratis interactieve expo bezoeken, die van 6/12 t.e.m. 13/01 op drie verschillende Gentse locaties te vinden is. Niet te missen zijn de korte filmpjes met onze wetenschappers en de quiz waarin je ontdekt hoe jij de onderzoekers bij VIB kan helpen. Daarnaast is er op 14/12 een biotechbabbel in UGent-UFO waar er meer zal verteld worden over de uitdagingen rond gezondheid en duurzame voedsel- en energieproductie. Schrijf je dus zeker in! Het volledige programma en de exacte locaties van de expo vind je op www.biotechtour.be

Earlier Event: December 5
Studienamiddag water 2016
Later Event: December 6
Zitdag | Merken, modellen en octrooien