Back to All Events

Innovatiecentrum: Webinar | PATHway, physical activity towards health

Het is geweten dat patiënten met hart- en vaatziekten op een gecontroleerde manier moeten bewegen. Alleen is dit niet zo eenvoudig. 8 Europese kennispartners hebben hun expertise gebundeld in het Europese H2020 PATHway (Physical Activity Towards Health) project. Het resultaat is een interactief training- en lifestyle platform.

In dit gloednieuwe PATHway platform wordt de patiënt op een gepersonaliseerde manier en met de nieuwste technologie opgevolgd en gemonitord. Verder krijgt de patiënt ook gepersonaliseerde modules aangeboden om hem te helpen doelen te behalen met betrekking tot gezonde voeding, rookstop, omgaan met stress, alcoholconsumptie enzovoort, en aldus een positieve leefstijlverandering door te voeren. Dit maakt dat het platform ruimer inzetbaar is.

In deze webinar zal Roselien Buys (KULeuven) het PATHway platform voorstellen, dieper ingaan op de wetenschappelijke onderbouw en de toepassingsmogelijkheden van dit platform belichten.

Meer info: www.pathway2health.eu

Klik hier voor meer informatie ivm het webinar

Earlier Event: January 27
STUDIEDAG 'PLC'S PROGRAMMEREN MET ST'
Later Event: February 2
Factory of the Future Awards