Back to All Events

Breinwijzer: I-Brain wetenschapsfestival Brein & Bewegen

Fysieke activiteit is goed voor je brein en stelt cognitieve veroudering uit. Maar is sporten in de stad wel een goed idee? Presteren kinderen die sporten beter op school? Sporten geeft je geheugen een boost, maar blijft dat effect ook duren? Kan je door te gaan sporten bepaalde ziektebeelden beïnvloeden? Eventueel zelfs omkeren?

Op zondag 26/11/17 Dag van de Wetenschap, organiseert Breinwijzer het jaarlijks wetenschapsfestival over hersenen, dit jaar rond het thema ‘brein & bewegen’. Het festivalprogramma bestaat uit een mix van wetenschappelijke presentaties, een live menselijke hersendissectie, workshops, gesprekken, demo’s en zo veel meer.

Klik hier voor meer info.

Earlier Event: November 26
Dag van de wetenschap