Back to All Events

Innovatiecentrum: Webinar | Business models of the future

Is jouw business model klaar voor de toekomst? Stel jezelf de vraag: voor wie werk je? Wat zijn hun noden en verlangens van jouw klanten en los jij hun problemen nog steeds op? De wereld verandert, ben je in staat mee te veranderen?

Digitale innovatie brengt heel wat opportuniteiten voor bedrijven, maar deze opportuniteiten brengen ook heel wat bedreigingen met zich mee. Internationalisatie was nog nooit zo gemakkelijk, de verwachtingen van de consument zijn veranderd, er zijn allerlei nieuwe kanalen om naar de markt te gaan, producten worden steeds heruitgevonden en nieuwe spelers vallen je markt aan. Duurzame business modellen creëren een nieuwe realiteit voor zowel de consument als de ondernemer.

Wat maakt jou uniek, innovatief of disruptief? Waarom ben je geliefd bij je klanten? Wat maakt je winstgevend en sustainable? Kan je blijven bestaan of ben je hopeloos voorbijgestreefd? Stel jezelf in vraag en durf je business model aan te passen voor de toekomst.

Tijdens deze webinar bespreken we de 12 drijvende krachten voor je 'future-proof' business model. Wat kan je leren van de nieuwe disruptieve spelers die de markt innemen, herdefiniëren en je langs alle kanten aanvallen? Welke vragen moet je jezelf stellen om je business model opnieuw uit te vinden?

Klik hier voor meer informatie

Earlier Event: February 2
Factory of the Future Awards
Later Event: February 7
Innovations in Textiles for Health Care