Back to All Events

UZ Gent: Knowledge 2 Connect: Je digitale identiteit, onderzoeksdata en apparatuur beveiligen: gemakkelijker gezegd dan gedaan?

Je digitale identiteit, onderzoeksdata en apparatuur beveiligen is noodzakelijk, maar niet altijd voor de hand liggend. Je moet het zelf doen, maar hoe pak je het aan? Tijdens deze Knowledge 2 Connect kan u van onze gastspreker Kathelijne Sierens praktische tips over IT veiligheid verwachten. Vragen zoals "wat is een veilig paswoord en hoe kan ik er veilig mee omgaan?", "op welke manier kan ik onderzoeksdata veilig delen met (externe) collega-onderzoekers?" en "hoe bescherm ik mijn smartphone?" komen tijdens deze lunchontmoeting aan bod.

Doelgroep: Alle onderzoekers die zich toeleggen op gezondheidsthema's

Klik hier voor meer informatie: http://www.uzgent.be/nl/home/agenda/Paginas/Knowledge-2-Connect-Je-digitale-identiteit,-onderzoeksdata-en-apparatuur-beveiligen-gemakkelijker-gezegd-dan-gedaan.aspx