Back to All Events

Gentrepreneur Awards

Alweer een wervelend werkjaar van Gentrepreneur sluiten we graag in schoonheid af. Een jaar dat samen te vatten is in enkele woorden: zie ze duun!

We hebben ze nogal zien doen, die jonge en ondernemende talenten - het enthousiasme en de gedrevenheid spatten eraf. Ons slotevent staat dan ook in teken van alle Gentrepreneurs, zoals we ze ondertussen noemen: fiere uitdragers van de Gentse jonge ondernemingszin, ambassadeurs van Gentse ondernemende jongeren en studenten.

Op de Gentrepreneur Awards op 3 mei reiken we dit jaar daarom niet 1 maar 5 awards uit!

Naar jaarlijkse gewoonte kronen we dé Gentse Student-ondernemer van het jaar, dit jaar al voor de zevende keer. Daarnaast hebben we 4 nieuwe awards in het leven geroepen omdat ze het simpelweg waard zijn: trofees voor de Machtige Maker, de Geduchte Groeier, de Duurzame Duizendpoot en het Inspirerend Initiatief van het jaar worden ook uitgereikt.

Na deze avond zal op 5 Gentse schouwen een prachtige award staan te pronken!

Klik hier om je in te schrijven

Later Event: May 4
HACK BELGIUM