Back to All Events

FOREPLAY: TECHNOLOGY IN THE CITY OF PEOPLE

  • Muziekcentrum De Bijloke Jozef Kluyskensstraat 2 Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)

Digipolis en Strategische Coördinatie werken aan de toekomst van Gent. Wij doen dat samen met duizenden andere collega's, waaronder u. Kom daarom zeker naar de Foreplay-conferentie. Je zal er geïnspireerd en geprikkeld worden over technologie en de toekomst. Tegelijkertijd willen we te weten komen welke toekomstplannen jij hebt voor de stad - als collega, ondernemer, academicus/a, burger.  

Foreplay inspireert, onderzoekt, speelt met en durft kritisch te zijn over de toekomst van mens, technologie en samenleving in Gent. Foreplay gaat niet over één, maar over diverse mogelijke toekomsten. Want verschillende scenario's zijn mogelijk: wat we vandaag beslissen, maakt mee de stad van morgen. Hoe willen we dat onze stad er uitziet, bijvoorbeeld in 2040? En wat is de plaats van technologie in die toekomsten?

Meer informatie: www.foreplay.gent (gratis, maar registreren is verplicht)

Later Event: September 12
Startersfabriek: Starterssalon #1