Gent BC rolt rode loper uit voor internationale investeerders

logo website.png

Gent heeft alles om als hotspot voor start-ups de wereld aangenaam te verrassen. Dat is de insteek van “Level Up” van 3 juni, waar Gent BC ism partners vijftig high level durfinvesteerders, waarvan de helft buitenlandse, een staalkaart voorstelde van het Gentse digitale ecosysteem. 25 veelbelovende techstarters toonden zich in vier pitchrondes in meer dan honderd veertig one-on-onemeetings van hun beste kant, met een duidelijk doel: geld ophalen bij het kruim van de durfkapitaalwereld.

Investeringsreuzen als Accel Partners, Index Ventures of Microsoft Ventures zakten naar de MeetDistrict in de Ghelamco af voor een selectie van next generation companies.

Meer info rond het concept “Level Up” vindt u op: www.levelupghent.be
en persartikels vindt u hier: