Level Up Belgium

“Level Up” was een succes in 2016 en liet het kruim van de durfkapitaalwereld kennismaken met lokale groeibedrijven. In 2017 bundelen presenting partners Gent BC, startups.be, EY & B-Hive hun netwerken en expertise om heel het land op de kaart te zetten. “Level Up 2017” wordt een meerdaagse internationale #betech showstopper zonder enige bescheidenheid. Op 7 juni kunnen toonaangevende internationale investeerders kennismaken met selecte Belgische success stories & groeiers binnen de data-economie. Op 6 juni geeft “Level Up” de investeerders een staalkaart van “best of betech” met investeringsopportuniteiten, tech ondernemers & showcases. Op 20 en 21 mei krijgen de geselecteerde scale ups “coaching” van captains of industry.  

Alle details van Level Up Belgium vind je hier.