Gent BC zet met ‘Level Up Belgium’ Belgisch tech talent in de spotlights voor internationale topinvesteerders

Op 6 en 7 juni maakten toonaangevende internationale investeerders & durfkapitaalfondsen kennis met het kruim van de Belgische tech scale-ups tijdens de 2e editie van ‘Level Up Belgium’. Founding partner Gent BC bundelde dit jaar de krachten met Startups.be, EY en B-Hive en maakten van het event een heuse ‘betech showstopper’. 72 top-investeerders van 49 internationale fondsen leerden op 6 juni 25 jonge Belgische groeibedrijven kennen die al 1 tot 2 miljoen euro hebben opgehaald en die snel internationaal willen gaan. Op 7 juni rolden we voor dezelfde toppers de rode loper uit om kennis te maken met de grootste Belgische groeiverhalen, echte tech ambassadeurs (bv. Showpad, Sparkcentral, Teamleader, …). Hierdoor krijgen onze veelbelovende technologiebedrijven de broodnodige “real time” toegang tot ‘deep pocket’-kapitaalverstrekkers die grote sommen geld op tafel kunnen leggen en zo het verschil kunnen maken.

Enkele aanwezige fondsen: Accel, Corsair, Index, Summit, Prime, Microsoft, Dawn, Keen, Fortino, Vitruvian, Capricorn, ID Invest, Partech, Inven, Columbia Lake Partners, HPE Growth Capital, MyMicroInvest, Newion, Volta, Icos, Organge Fab, Smartfin, Viola, HenQ, Hightechgrunderfunds, KBC Securities, Imecxpand, Qbic, Greenpark, De Groof & Petercam, European Investment Fund, Hummingbird, CNNB, PMV, Gimv, Ackermans & Van Haaren, ING, Northzone.

Press (Dutch):

Hier kun je de foto's van 6 & 7 juni terug vinden.