Persoverzicht

 
jurgen Ingels.jpg

14/06/2017 - Bloovi

Wat buitenlandse topinvesteerders denken van het Belgische start-up ecosysteem? We zochten het uit:

Afgelopen 6 en 7 juni zakten een select kransje van internationale investeerders af naar Gent voor het event ‘Level Up Belgium’. Het event wordt mogelijk gemaakt door stichtende partner Gent BC, maar ook door Startups.be, EY en B-Hive. Hun bedoeling? De meest beloftevolle Belgische start-ups en scale-ups in contact te brengen met potentiële investeerders. Maar hoe doet ons Belgische start-up ecosysteem het volgens het investeerdersfront? En waarop letten alvorens ze toehappen? Ik vroeg het aan Frank Maene (Volta Ventures), Matthias Vandepitte (Fortino), Joyce Liu (Dawn Capital), Jurgen Ingels (Smartfin Capital) Craig Netterfield (Columbia Lake Partners) en Andrei Brasoveanu (Accel).

 
20170607_LevelUp_Belgium_006.jpg

8/06/2017 - Made in Oost-Vlaanderen

SUCCESVOLLE LEVEL UP BELGIUM

Heel wat internationale topinvesteerders zakten op 6 en 7 juni naar Gent af voor Level Up Belgium. Daar konden ze kennis maken met vijftig straffe Belgische tech scale-ups. Het tweedaagse event werd georganiseerd door Startups.be, Gent BC, EY en B-Hive, en draaide uit op een groot succes.

 

8/06/2017 -De tijd
Belgische starters paraderen voor internationale geldschieters

Voor het tweede jaar op rij zakten grote internationale investeringsfondsen gisteren af naar Gent voor Level Up. Tijdens het event tonen jonge Belgische bedrijven wat ze waard zijn.

 

8/06/2017 - Kanaal Z
Technologiebedrijven en investeerders daten in Gent

In het Gentse Ghelamco stadion verzamelden tientallen internationale topinvesteerders voor Level Up Belgium. Gisteren en vandaag hebben Belgische technologiebedrijven zichzelf aan hen voorgesteld, in de hoop op een miljoeneninvestering waarmee ze kunnen doorgroeien.

 

7/06/2017 - Het journaal
Jonge starters ontmoeten investeerders op Level Up in Gent

Wie een bedrijf uit de grond stampt, is voortdurend op zoek naar investeerders. Alleen moet je die zien te vinden. Op Level Up in Gent kunnen jonge starters uit de technologiesector zich voorstellen aan grote investeringsfondsen.

 

18/05/2017 - De vlaamse ondernemers
“Level Up Belgium” etaleert Belgisch talent voor internationale topinvesteerders

Op 6 en 7 juni aanstaande maakt een select kransje van toonaangevende internationale investeerders kennis met het kruim van de Belgische tech scale-ups tijdens “Level Up Belgium”. Gent BC, Startups.be, EY en B-Hive bundelen hun krachten en maken van het event een heuse “betech showstopper”.

 
@gaston.jpg

31/03/2017 - bloovi
"Het Belgische scale-up ecosysteem moet dringend de krachten bundelen en synergie creëren"

Succesvolle start-ups die op korte tijd veel mensen aan moeten werven of de buitenlandse markt willen veroveren, hebben veel geld nodig. Die volgende stap in de groei, dikwijls de scale-up genoemd, kan miljoenen kosten. Bloovi had een diepgravend gesprek met Bruno Vandegehuchte, directeur van Gent BC, een platform van Stad Gent, Ugent, Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij en lokale kennisinstellingen dat innovatief ondernemerschap ondersteunt en Gent op de kaart wil zetten als belangrijke technologiehub. Daarnaast is hij ook promotor van 'Level Up', het bekende internationale investeerdersevent, over de obstakels waar Belgische scale-ups tegenaan lopen en waarom Gent het scaling-epicenter van België is.

 

24/11/2016 - De Tijd
Gentse tech-ondernemers houden pottenkijkers buiten

Het kruim van de Gentse techscene verzamelt vandaag voor de eerste van meerdere ‘Level Up Sessions’. Het idee is eenvoudig: informeel netwerken op hoog niveau, zonder de druk om te moeten scoren.

 

7/06/2016 - De Tijd
'Geen geld is geen excuus'

‘Belgische start-ups moeten ambitie tonen en sneller grootser durven te denken.’ Dat zegt de
Londense Brusselaar Fred Destin, partner bij de internationale durfkapitaalpionier Accel Partners.

 

4/06/2016 - De Tijd
Gent rolt rode loper uit voor investeerders in start-ups

Gent is dé hotspot voor start-ups die de wereld willen veroveren. Met het event Level Up wil Gent ook het grote geld naar de Arteveldestad lokken. ‘We moeten niet te bescheiden zijn.’

 

4/06/2016 - De morgen
Wie geld zoekt, vindt het hier
Start-ups ontmoeten internationale investeerders in Gentse Ghelamco Arena

Grote, internationale investeerders zakten deze week naar Gent om het kruim van onze start-ups te keuren. Want voor de volgende stap is veel geld en ervaring nodig, dat er in België niet altijd is.

 

4/06/2016 - De standaard
KLEINE ONDERNEMERS ZOEKEN GROOT KAPITAAL- Om de wereld te veroveren zijn miljoenen nodig

Je hebt start-ups, en je hebt scale-ups. De ene zoekt nog naar geld om aan zijn bedrijf te beginnen, de andere heeft de eerste miljoenen al binnen en zoekt geld om de wereld te veroveren. Op Level Up kregen zulke scale-ups de kans om zich aan het kruim van investerend Europa te verkopen.

 

27/05/2016 - bloovi
Het kruim van internationale start-up investeerders komt op 3 juni naar Gent

Op 3 juni organiseert Gent BC “Level Up", een high profile matchmaking event.  “Level Up” wil professionele investeerders tonen dat de regio kan uitpakken met succes stories en ondernemers die binnen de nieuwe ICT-technologieën het mooie weer maken. 20 lokale tech-scale ups die klaar zijn voor een volgende ronde groeikapitaal pitchen op “Level Up” voor een selecte groep van internationale namen binnen de durfkapitaalwereld.

 

24/02/2016 - De Tijd
Gent lokt grote vissen uit Silicon Valley naar de Ghelamco-arena

Gent is het best bewaarde geheim van het Europese startuplandschap. Met die premisse hoopt  burgemeester Termont het kruim van de investeerders uit het durfkapitaalwereldje naar de Arteveldestad te halen.