Teamleader CEO Jeroen De Wit

Teamleader CEO Jeroen De Wit

LEVEL UP SESSION 2

Onze eerste, uitverkochte "Level Up Session" bulkte van de good vibes en bracht een intelligente, inspirerende tech-community samen. We gaan dus resoluut voor een "Level Up Session 2 - Teamleader invites", gecohost door Teamleader & CEO Jeroen De Wit.

Tech Startup of the YearBeloftevolle KMO van Oost-Vlaanderen, de opening van het 4e(!) Teamleader kantoor in Spanje: 2016 was ronduit historisch. Daarenboven haalde Teamleader in een serie B ronde 10 miljoen euro op in november. Een waanzinnig jaar dus voor het nauwelijks vier jaar oude Teamleader met nu al duidelijke Europese marktleiderambities. Gent BC is gevleid om met Teamleader onze community van "Level Up" scale-ups & techondernemers te verwelkomen in een ontspannen sfeer, zonder te moeten pitchen en waar iedereen van van elkaar kan leren en uitbouwverhalen kan uitwisselen.

Het "session"-format weigeren we aan te pietsen: no-nonsense, relaxed, tech-entrepreneurs, invitation only, geen "toeristen", food & drinks, laughs & thoughts op donderdagavond.

 

PRAKTISCH:

Level Up - Session 2 - "Teamleader Invites"
23/02/2017
@Gaston rooftop bar & restaurant
Hurstweg 8 - 9000 Gent (voor gps: Buitensingel)

Doors: 17.30u
Sofa talk + Q&A met Jeroen De Wit: 19u

  • Thijs Bosgoed, CEO van Buybay (online verkoop retourproducten bol.com)
  • Koen Thijssen, Founder and Managing Director van Bloomon (wereldbedrijf in wording met o.a. grootste investering in de geschiedenis van Fortino)
  • De lokale Stefan Tournoy, ‎Co-Founder van Vente-Exclusive (+-300 miljoen Euro jaarlijks e-commerce omzet)

Host: Jeroen De Wit (Teamleader)
Fee: 35eur/per persoon (ticket + food + open bar + netwerkapp incl.)

Invitation only by Gent BC & Teamleader
1 founder/CEO + 2 interne profielen uit datzelfde bedrijf (voor deze session: sales/BD)
+1 ‘externe’ gast van bevriende scale up